Ontdek deugdzaam leiderschap: tweedaagse basistraining voor schooldirecteuren in Utrecht op 22 en 29 mei 2024!

Ontdek deugdzaam leiderschap: tweedaagse basistraining voor schooldirecteuren in Utrecht op 22 en 29 mei 2024!

Ben jij klaar om het fundament van je leiderschap te versterken en een positieve transformatie teweeg te brengen in jouw schoolgemeenschap? Wij nodigen je van harte uit voor onze tweedaagse “basistraining deugdzaam leiderschap”, gepland op 22 en 29 mei 2024 nabij Utrecht.

Waarom deugdzaam leiderschap voor schooldirecteuren?
In het complexe landschap van islamitisch onderwijsmanagement is de behoefte aan leiders met een diepgeworteld karakter cruciaal. Onze tweedaagse basistraining deugdzaam leiderschap biedt jou de instrumenten en inzichten om niet alleen een doortastende schooldirecteur te zijn, maar ook een inspiratiebron van karakter voor je team en de gehele schoolgemeenschap.

Wat kun je verwachten?

  • Diepgaande inzichten: Ontdek de essentie van deugdzaam leiderschap en hoe je dit effectief kunt implementeren in het onderwijsmanagement.
  • Praktische toepassingen: Leer concrete strategieën om deugden zoals opmerkzaamheid, wijsheid, compassie, moed, inspiratie en reflectie in jouw leiderschap te integreren.
  • Interactieve workshops: Neem deel aan boeiende workshops die specifiek gericht zijn op de uitdagingen waar schooldirecteuren mee te maken krijgen.

Wanneer en Waar?

  • Data: 22 mei en 29 mei 2024
  • Tijd: 10:00 – 17:00 uur (inloop 9:30 uur)
  • Locatie: Omgeving Utrecht

Investering in jezelf en jouw school:
Schrijf je nu in voor deze unieke tweedaagse basistraining voor schooldirecteuren voor € 1.500,00 (all inclusief). Het is dé gelegenheid om je leiderschap te versterken en de school naar nieuwe bewustzijn te brengen.

Mis deze kans niet om jouw leiderschap te transformeren en een blijvende impact te hebben op het onderwijs en het karakter van jouw team & leerlingen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende tweedaagse training!

Geïnteresseerd geraakt? Schrijf je hieronder in!