Counseling en coaching voor individuen

Counseling en coaching voor individuen

Maak gelijk een afspraak of lees eerst verder over over het ontstaan van Hayat counseling & coaching en mijn werkwijze. In verband met de COVID-19, worden de meeste consults telefonisch of online gehouden.

Laden...

Wil je weten hoe Hayat counseling & coaching is ontstaan? Download hieronder het verhaal.

Mijn werkwijze bij counseling en coaching
Als counselor en als coach creëer ik eerst een goede relatie, zodat je je veilig voelt om je gevoelens te uiten en je problemen te delen. Ik bied vooral een luisterend oor. Ik bied ruimte om na te gaan wat je precies voelt en om deze te beschrijven. Zo kan je je ervaringen verwerken en komt er ruimte voor oplossingen. Ik stuur niet aan en geef geen advies. Ik ga uit van het zelf genezend vermogen en zelf oplossingsvermogen van jou. Je zult zelf tot inzichten komen en oplossingen vinden.

Ik luister vooral zonder te oordelen. Je ontdekt dan wat er schuil gaat achter je gedrag of emoties. Door stil te staan bij het gevoel word je je er meer bewust van. Daardoor kan je je gedrag aanpassen. Na verloop van tijd is het probleem opgelost. Bij counseling maak ik gebruik van de jaren lange kennis die ik heb van Science of Minds en als Practitioner Gedachten Creëren (Louise Hay filosofie). Je krijgt ook werk mee naar huis.

Als coach spoor ik je aan tot actie.  Bij coaching ligt de focus op het opdoen van succeservaringen, gedragsveranderingen in gang zetten, gedachten onderzoeken en het veranderen van de omgeving.

Bij individuele begeleiding stellen we een haalbaar plan op met de doelen die je wilt bereiken. We gaan je gedachten onderzoeken. Daarna gaan we vaststellen welke vaardigheid en kwaliteiten (deugden) je nodig hebt of wat je nog wil leren. We gaan dan oefenen, zodat je succeservaringen creëert met nieuwe gedachten. En met nieuwe gedachten trek je weer nieuwe ervaringen naar je toe!

Individuele begeleiding kan een combinatie zijn van counseling en coaching.

Individuele begeleiding voor counseling kan ik zo kort mogelijk houden omdat ik uitga van het zelfhelend vermogen en oplossingsvermogen van jou. Kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis. Een pakket van 3 x 2 uur (totaal 6 uur), inclusief intakegesprek is een investering van € 425,00 euro. Ik start het traject met een intakegesprek van 1,5 tot 2 uur. Na het gesprek maak ik een behandelplan op dat ik met je vooraf aan de behandeling met je bespreek.

Tarieven individuele begeleiding
Kennismaking 30 minuten                         €   0,00
Begeleiding per 60 minuten                       €   75,00
Kortdurende behandeling 6 uur (3×2)    € 425,00

Boek een (telefonisch) consult!

Laden...