Missie en Visie

Missie en Visie

Mijn missie
Ik, Ike Amanatkhan geboren als Hayatmahomed, leef bewust en in harmonie met mijzelf en anderen. Door actief te luisteren naar mijzelf groei en verbind ik mijzelf met mijn hogere zelf in iedere situatie. Ik help anderen graag excelleren zodat ze in staat zijn de goede dingen te doen om de goede redenen om te worden wie ze zijn in verbinding met hun Bron.

Mijn Visie
Mijn visie is dat we met zijn allen in een nieuwe tijdperk zijn beland. Een tijdperk waarin we vanuit onze ziel(smissie) gaan leven. Van individualisme steeds meer naar eenheid. We gaan steeds meer communiceren en handelen zonder oordeel. Dat kan alleen als we ons individueel bewust worden van de bagage die er meegedragen wordt. Om deze beweging te maken is het hard nodig dat bewuste opvoeders, bewuste leidinggevenden en bewuste individuelen een bijdrage gaan leveren om de wereld collectief naar een hoger niveau te tillen. Om zo vanuit zelfvertrouwen en liefde de mens eraan te herinneren aan wie het is in plaats van wat het is. Zodat hij het weer op zijn beurt het doorgeeft in het gezin of op de werkvloer.

Ik heb vanaf 2001 diverse individuele mensen geholpen om zich bewust te worden van hun bagage en deze te transformeren naar denken en gedrag dat gewenst gedrag oplevert. Voor de drie komende jaren wil ik dit binnen islamitische scholen gaan manifesteren.

Hayat counseling en coaching zorgt ervoor dat werknemers onderling, en opvoeders met kinderen weer verbinding hebben met elkaar, zodat de eenheid bewerkstelligt wordt in de grotere gemeenschap!

oktober 2020