Missie uitvoeren met passie en passie komt van lijden

Missie uitvoeren met passie en passie komt van lijden

In het leven van de Profeet Mohammed, vrede zij met hem, zien we een opvallend patroon. Vóór het begin van zijn missie werd hij algemeen gerespecteerd en gewaardeerd om zijn betrouwbaarheid, vriendelijkheid en eerlijkheid. Echter, toen hij de Tauwheed (eenheid van God) begon te verkondigen, veranderde deze waardering abrupt.

Dit fenomeen is niet uniek voor de Profeet; velen die een missie aangaan, ervaren een soortgelijke beproeving. De weg naar verandering is vaak hobbelig en kan zelfs pijnlijk zijn. Maar het is een noodzakelijk pad om vooruitgang te boeken.

Als je jezelf bevindt op zo’n pad, onthoud dan: geef niet op. Houd je missie helder voor ogen en laat je niet ontmoedigen door de uitdagingen onderweg. Elke stap die je zet, hoe moeilijk ook, opent de deur naar nieuwe mogelijkheden.

Je hebt unieke gaven gekregen die je kunt inzetten om bij te dragen aan een betere wereld en om Allah te dienen. Vergeet niet hoe waardevol en krachtig jouw bijdrage kan zijn. En als het mogelijk is, deel dit pad met anderen.
Samen kunnen we grotere impact hebben en positieve verandering teweegbrengen. Onthoud: jij bent niet alleen op deze reis. De meeste lijders, werden leiders.

Laten we samen werken aan positieve verandering!

#deugdzaamleiderschap#samenzelfdoen#hayatcc

Reacties zijn gesloten.