GULUQ-KAARTEN

GULUQ-KAARTEN

Vervolgens heeft Hij hem gevormd en hem iets van Zijn ruh ingeblazen.

As Sajdah 32:9

Mijn zoon, die de kaart (Ash Shifa, Veerkracht) las, wees op de zin ‘Als ik lichamelijk of geestelijke pijn heb, vraag ik Allah om mij te helen.’ Hij benadrukte de geestelijke pijn en de kracht die we moeten tonen. Dit inspireerde ons tot een gesprek over doorzettingsvermogen en volharding, ondersteund door een passende hadith over de eenheid van de moslimgemeenschap.

Het moment herinnerde me aan de waarde van balans tussen het uiten van emoties en tegelijkertijd krachtig doorgaan tijdens uitdagende tijden. GuluQ-Kaarten hebben ons geholpen bij het begrijpen en verwerken van gevoelens, en deze kostbare momenten hebben ons als gezin dichter bij elkaar gebracht.”

Atika, moeder van drie kinderen

Ontdek de tijdloze deugden in de mens met de GuluQ kaarten. Eerlijkheid, liefde, mededogen en respect vormen de kern van deze kaarten, geïnspireerd door Allah’s wijsheid.

Leer niet alleen over Islam, maar beleef het met Ihsaan – de praktijk van deze deugden in het dagelijks leven. GuluQ-kaarten nodigen je uit om het karakter te vormen, geïnspireerd door het voorbeeld van de profeet Mohammed, vrede zij met hem.

GuluQ-Kaarten zorgen voor een positieve mindset, is de ervaring onder het team, leerlingen en ouders van Al-Ghazali.

Najiba Belah, schoolleider Al-Ghazali

Koop nu voor € 32,60 (inclusief verzendkosten NL) en ontdek de diepgang van Islam in jouw leven.”