Online: “Zelfverzekerd opvoeden | Deugdzaam opvoeden zonder schuldgevoel”

Online: “Zelfverzekerd opvoeden | Deugdzaam opvoeden zonder schuldgevoel”

Weg met dat schuldgevoel!

Je weet alleen nog niet hoe je het voor áltijd kunt elimineren.
Je bent er nu echt klaar mee.

Bewust keuzes maken op basis van innerlijke eigenschappen helpen je steviger in je schoenen te staan. Het biedt je kalmte in je hoofd zodat je met aandacht kunt opvoeden in een maatschappij die aan alle kanten aan je lijkt te trekken. Deugdzaam opvoeden ondersteunt jouw menselijke natuur.

In de cursus Zelfverzekerd opvoeden | Deugdzaam opvoeden zonder schuldgevoel, reik ik je een deugdzame methode aan. Deze deugdzame methode heb ik zelf doorleeft (vanaf 2005). Een methode waarbij jij zowel de behoefte van jouw kind ziet, als dat van jezelf. Je bouwt aan het karakter van jouw kind, terwijl jezelf ook enorm groeit.

Doelgroep

– Ouders die willen opvoeden met het hart echter belemmeringen voelen door de verwachtingen van buitenaf.
– Personen die niet alleen aan de opvoeding van hun kind willen werken maar ook aan hun eigen persoonlijke groei.
– Ouders die worstelen met angst tijd te kort te schieten in het vormen van goed karakter bij hun kind in een samenleving waarbij de externe prikkels vanzelfsprekender worden, dan tijd en aandacht om aan de intrinsieke motivatie van het kind te werken (karaktervorming).

Les inhoud

De cursus is opgebouwd uit 8 modules, bestaande uit 1 of meerdere lessen.
1. Je maakt de basisprincipes eigen
2. Je leert de deugdentaal spreken
3. Je leert duidelijke grenzen stellen
4. Je krijgt inzicht in het belang van zingeving
5. Je oefent echt luisteren en de ander helpen zijn eigen oplossingen te vinden

Resultaten

Ben je je bewust van de rollen die jij vervuld en hoe innerlijke eigenschappen jouw kind en jou typeren. Waar de leermomenten zijn en hoe hiermee om te gaan. Je weet hoe je bouwt aan het karakter van je kind, hoe je een ontspannen ouder wordt en is schuldgevoel vervangen door deugdzaamheid.

Investering

De investering voor deze cursus is € 225,00 inclusief 21 % BTW voor particulieren. In tijd is de investering gemiddeld 12 uur. Acht weken lang krijg je iedere week toegang tot een nieuwe module. Je hebt drie maanden de tijd om de cursus af te ronden. Na het voltooien, ontvang je het internationaal certificaat van Virtues Project International.

Klik op de knop en start vandaag nog!