Workshop “Ontdek je deugden!” in de Maand van de Verbinding op woensdag 4 oktober 2023, West verbindt!

Workshop “Ontdek je deugden!” in de Maand van de Verbinding op woensdag 4 oktober 2023, West verbindt!

Breng deugden tot leven!

We hebben allemaal goede eigenschappen in ons, zoals respect, moed, vertrouwen en veerkracht. Terwijl we ouder worden, krijgen we kansen om deze eigenschappen te laten groeien. Ze helpen ons te leren en bewuste keuzes te maken. Ze bepalen hoe we naar onszelf en anderen kijken en helpen ons om met aandacht te leven… Kom leren hoe je dat doet!

Dit gaan we doen

Tijdens deze bijzondere workshop gaan we leren om door de ‘bril van goede eigenschappen’ te kijken. Op die manier brengen we die goede eigenschappen (deugden) tot leven. Je zult merken dat je daardoor meer in balans komt en verder kunt groeien. We geven je praktische en leuke tips om jezelf en anderen beter te begrijpen. Het resultaat is dat je meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, kracht, verbondenheid en waardering zult ervaren.

Hieronder lees je reacties van een aantal eerdere deelnemers van De maand van Verbinding:

Ik heb geleerd hoe je deugden kan toepassen en het mooie is de groeideugd! Ik voel mij dankbaar, liefdevol en het diamantje met de deugden: Wauw! Wat een voldoening, fijn gevoel. Ik ben geïnspireerd om meer erover te weten!

FaM

Iets nieuws dat ik geleerd heb, is dat we allemaal met dezelfde onzekerheden zitten. Ik voel mij na het volgen van de workshop blij, positief en dankbaar! Wat voor mij veel betekend heeft zijn de reacties van de anderen op mijn presentatie. Ik heb meer vertrouwen gekregen in de toekomst. Ik heb mij enorm uitgedaagd gevoeld om verbinding te maken met anderen en met mijzelf. Dank je wel Ike!

FdG

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid! Wat voor mij het meest betekent heeft is het ontdekken van de deugden die ik goed en minder goed ontwikkeld heb. Mijn plan is om door te gaan met het ontplooien van mijn groeideugd.

SL

Hoe zegenrijk is het om de mooie deugden met elkaar te communiceren. Vooral bij mensen die heel dicht bij je staan. Wat heb je de workshop, hoffelijk, zorgzaam, zorgvuldig en met liefde voorbereid en gegeven. Uitmuntend! Dat je het nog voor heel veel mensen mag geven.

SF

Het heeft mij enorm geholpen om vanuit deugden te kijken en ze te benoemen. Ik voel mij best opgelucht, het was ook wel confronterend. Erg fijn dat ik weer mocht meedoen. Dank je wel Ike voor je dienstbaarheid en inzet!

RSA
Impressie oktober 2022 West Verbindt

Impressie oktober 2021 West Verbindt

Deze workshop wordt aangeboden in de “Maand van de verbinding” door de Gemeente Amsterdam, voor jou als deelnemer zijn hieraan geen kosten verbonden. Meld je alleen aan als je echt kunt op deze dag. Kun je onverhoopt toch niet, meld je dan zo snel mogelijk af, zodat mensen op de reservelijst benaderd kunnen worden.
Locatie: Huis van de wijk De Horizon | Hembrugstraat 156 | 1013 XC Amsterdam West.

MELD JE AAN!


Weten wat er nog meer te doen is in de Maand van de Verbinding? Kijk op pagina http://www.westverbindt. (Wordt nog online gezet.)