Workshop “Ontdek je deugden!” in de Maand van de Verbinding op woensdag 5 oktober 2022, West verbindt!

Workshop “Ontdek je deugden!” in de Maand van de Verbinding op woensdag 5 oktober 2022, West verbindt!

Breng deugden tot leven!

We hebben de deugden allemaal in ons: respect, assertiviteit, vertrouwen, veerkracht. Gedurende je leven krijg je mogelijkheden om ze tot bloei te laten komen. Ze helpen bij leermomenten, ze maken het mogelijk om bewuste keuzes te maken. Het bepaalt je kijk op jezelf en op anderen. Het helpt je om met aandacht te leven. Kom leren hoe je dat doet!

Dit gaan we doen

Tijdens deze workshop gaan we leren om te kijken met de deugdenbril: de manier om de deugden tot leven te brengen. Je zult merken dat je je balans zult vinden zodat je weer verder kunt groeien. Je krijgt praktische en creatieve richtlijnen om je eigen zelfbeeld en het beeld dat je van anderen hebt te verbeteren. Het resultaat is dat je zelfvertrouwen, vrede, kracht, verbinding en waardering zult ervaren.

Enkele reacties van deelnemers uit de groep van 2021

Ik heb geleerd hoe je deugden kan toepassen en het mooie is de groeideugd! Ik voel mij dankbaar, liefdevol en het diamantje met de deugden: Wauw! Wat een voldoening, fijn gevoel. Ik ben geïnspireerd om meer erover te weten!

FaM

Iets nieuws dat ik geleerd heb, is dat we allemaal met dezelfde onzekerheden zitten. Ik voel mij na het volgen van de workshop blij, positief en dankbaar! Wat voor mij veel betekend heeft zijn de reacties van de anderen op mijn presentatie. Ik heb meer vertrouwen gekregen in de toekomst. Ik heb mij enorm uitgedaagd gevoeld om verbinding te maken met anderen en met mijzelf. Dank je wel Ike!

FdG

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid! Wat voor mij het meest betekent heeft is het ontdekken van de deugden die ik goed en minder goed ontwikkeld heb. Mijn plan is om door te gaan met het ontplooien van mijn groeideugd.

SL

Hoe zegenrijk is het om de mooie deugden met elkaar te communiceren. Vooral bij mensen die heel dicht bij je staan. Wat heb je de workshop, hoffelijk, zorgzaam, zorgvuldig en met liefde voorbereid en gegeven. Uitmuntend! Dat je het nog voor heel veel mensen mag geven.

SF
Impressie oktober 2021 West Verbindt “Van gebondenheid naar verbondenheid”.

Deze workshop wordt aangeboden in de “Maand van de verbinding” door de Gemeente Amsterdam, voor jou als deelnemer zijn hieraan geen kosten verbonden. Meld je alleen aan als je echt kunt op deze dag. Kun je onverhoopt toch niet, meld je dan zo snel mogelijk af, zodat mensen op de reservelijst benaderd kunnen worden.
Locatie Mansveltschool, Karel Doormanstraat 125, Amsterdam West.

MELD JE AAN!


Weten wat er nog meer te doen is in de Week van de Verbinding? Kijk op pagina http://www.westverbindt. (Wordt nog online gezet.)