Workshop “Ontdek je deugden!” in de Maand van de Verbinding op vrijdag 11 oktober 2024, West verbindt!

Workshop “Ontdek je deugden!” in de Maand van de Verbinding op vrijdag 11 oktober 2024, West verbindt!

Breng deugden tot leven!
In ieder van ons schuilen goede eigenschappen, zoals respect, moed, vertrouwen en veerkracht. Met de jaren krijgen we de kans om deze eigenschappen te laten bloeien. Ze helpen ons te groeien, bewuste keuzes te maken en kleuren onze kijk op onszelf en anderen. Ze leiden ons naar een leven met aandacht… En daar willen we jou bij helpen!

Ontdek en groei
Tijdens deze bijzondere workshop nemen we je mee in het perspectief van de ‘bril van goede eigenschappen’. Zo brengen we die positieve eigenschappen (deugden) tot leven. Je zult merken dat dit je meer in balans brengt en je verder laat groeien. We delen praktische en leuke tips om jezelf en anderen beter te begrijpen. Het resultaat? Een boost aan zelfvertrouwen, innerlijke rust, kracht, verbondenheid en waardering zullen jouw deel zijn.

Doe met ons mee en laat de deugden stralen in jouw leven!

Reviews
Dit zeggen eerdere deelnemers tijdens de inclusieve workshop voor West Verbindt:

Ik heb geleerd hoe je deugden kan toepassen en het mooie is de groeideugd! Ik voel mij dankbaar, liefdevol en het diamantje met de deugden: Wauw! Wat een voldoening, fijn gevoel. Ik ben geïnspireerd om meer erover te weten!

FaM

Iets nieuws dat ik geleerd heb, is dat we allemaal met dezelfde onzekerheden zitten. Ik voel mij na het volgen van de workshop blij, positief en dankbaar! Wat voor mij veel betekend heeft zijn de reacties van de anderen op mijn presentatie. Ik heb meer vertrouwen gekregen in de toekomst. Ik heb mij enorm uitgedaagd gevoeld om verbinding te maken met anderen en met mijzelf. Dank je wel Ike!

FdG

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid! Wat voor mij het meest betekent heeft is het ontdekken van de deugden die ik goed en minder goed ontwikkeld heb. Mijn plan is om door te gaan met het ontplooien van mijn groeideugd.

SL

Hoe zegenrijk is het om de mooie deugden met elkaar te communiceren. Vooral bij mensen die heel dicht bij je staan. Wat heb je de workshop, hoffelijk, zorgzaam, zorgvuldig en met liefde voorbereid en gegeven. Uitmuntend! Dat je het nog voor heel veel mensen mag geven.

SF

Het heeft mij enorm geholpen om vanuit deugden te kijken en ze te benoemen. Ik voel mij best opgelucht, het was ook wel confronterend. Erg fijn dat ik weer mocht meedoen. Dank je wel Ike voor je dienstbaarheid en inzet!

RSA

Deze workshop wordt aangeboden in de “Maand van de verbinding” door de Gemeente Amsterdam, voor jou als deelnemer zijn hieraan geen kosten verbonden. De workshop is inclusief koffie, thee, versnaperingen en lunch. Meld je alleen aan als je echt kunt op deze dag. Kun je onverhoopt toch niet, meld je dan zo snel mogelijk af, zodat mensen op de reservelijst benaderd kunnen worden.


Locatie: De Mansvelt | Karel Doormanstraat 125 | 1055 VE Amsterdam

MELD JE AAN!


Weten wat er nog meer te doen is in de Maand van de Verbinding? Kijk op pagina http://www.westverbindt.