Nieuw product GULUQ-KAARTEN voor karaktervorming!

Nieuw product GULUQ-KAARTEN voor karaktervorming!

Verlangen en wegversperringen
Een diepgewortelde verlangen in mij wilde graag iets doen met de Schone namen van Allah in combinatie met zielskwaliteiten (deugden). Het begon al langer dan vijf jaar geleden. Echter iedere keer als ik een stap wilde zetten, werd ik geremd op mijn weg. Versperd door iedere keer een legitieme reden. Het mocht nog niet.

Verlangen in alle hevigheid weer aangewakkerd
Toch het liet mij niet los. Ik wist dat ik hier iets mee moest doen. In die vijf jaren mocht ik nog eerst zelf werken aan mijn eigen ontwikkeling op dit gebied. Het woord deugd in het Arabisch was al een zoektocht. Dan het combineren van de  Schone Namen met de deugden, een gigantische uitdaging!

Ook mijn netwerk bereidde zich uit in die jaren, ik leerde moslims met verschillende achtergronden kennen. Ik had een eigen deugden radioprogramma. Ik werd benoemd tot Master Deugdenbegeleider. Ook kwam ik op een bijzondere manier te werken als directie assistent op een islamitische school. Het diepgewortelde verlangen werd in alle hevigheid weer aangewakkerd, zeker toen ik daar na 1 jaar ben gestopt.

Verlangen in plan gegoten
Dit jaar Ramadan, moest alles wijken voor mijn diepgewortelde verlangen. De tijd was rijp. De hele maand Ramadan was ik te vinden in mijn werkkamer. Overal lagen boeken, memo’s, printjes, de koran, vertalingen, Excel sheets allemaal met het doel om een start te maken met het idee dat mijn hart vulde. Na mijn Ramadanactie kwam alles bijna vanzelf op mijn pad om het project te helpen afmaken.

Voor deze verantwoordelijke, zorgvuldige en intensieve taak, moest ik ook eerst de juiste wijze vrouwen tegenkomen. Zij hielpen mij tot in detail met hun kennis om de puntjes op de i te zetten. Zo hebben we iets unieks kunnen ontwikkelen. Gauw verscheen ook de ontwerper.

Verlangen bijna gemanifesteerd
Het diepgewortelde verlangen heeft zich gemanifesteerd in een setje GULUQ-kaarten van 54 stuks in vijf kleuren die thuis en op school gebruikt kunnen worden. De kaarten stimuleren bij het ontwikkelen van Gods bewustzijn en leidt naar de innerlijke waarheid. Het helpt bij  karaktervorming bij de kinderen. In Shaa Allah.

Testen van de kaarten
De GuluQ-kaartenset is een hulpmiddel dat aansluit bij mijn dienst Deugdzaam leiderschap op islamitische scholen en bij opvoedtrainingen voor islamitische ouders. Daarom wil ik ze graag testen. Ik verwacht dat het net voor eind van dit jaar zal zijn. Ben jij geïnteresseerd om te testen op school of thuis? Laat het mij weten, wellicht kom je dan in het testpanel!

Hieronder een voorbeeld van een van de GuluQ-kaarten de combinatie Al-Qayyoem en assertiviteit.

“En dan vormde Hij hem en blies in hem iets van Zijn ziel.”
Koran 32:9

Meld je aan voor de nieuwsbrief! Ga naar de homepage hiervoor hayatcc.nl

Reacties zijn gesloten.