Ike Amanatkhan

Ike Amanatkhan

Ik ben Ike Amanatkhan, Master Deugdencoach & Practitioner filosofie L. Hay (Je kunt je leven helen). Door velen word ik onderwijzer of therapeut genoemd. Uit loopbaantesten kwam er ook de ‘pastoor’ en wereldverbeteraar bij. De rode draad? Ik help anderen graag excelleren zodat ze in staat zijn de goede dingen te doen om de juiste redenen. Het werken aan Deugdzaam Leiderschap doe ik vanuit alle rollen in mijn leven. Persoonlijk, professioneel en spiritueel.

Mijn pad
Er is wel een zoektocht aan vooraf gegaan. Deze heeft me geleid tot een helder bewustzijn over levensbeschouwing en religie.
Van zelfonderzoek vanuit de Islam naar gesprekken met Bijbelvrienden en het zijn van practitioner van Louise Hay’s healing en positieve filosofie. Het kwam samen in The Virtuesproject TM van Linda Kavelin Popov. Op basis hiervan ontwikkelde ik het programma Deugdzaam Leiderschap op de werkvloer, dat de integriteit en saamhorigheid van teams bevordert.

Excelleren
Als gecertificeerd Master Deugdencoach kan ik zeggen dat deugden geen beperkende normen of vage waarden zijn, maar (ziels)kwaliteiten waarin managers, teams en teamleden excelleren. Ze helpen zowel bij karaktervorming,  bij het nemen van beslissingen én het verbeteren van relaties. Met mijn vriendelijk confronterende stijl, verzacht met humor, ondersteun ik bij deze vorming. Als een team werkt en handelt op basis van bewust gedeelde deugden werkt dat inspirerend. Voor het team zelf en zeker ook voor hun klanten, collega’s en stakeholders.

Meer weten over mij?
Lees hier het uitgebreid interview dat Qantara met mij had in 2018.

Luister naar de radiodocumentaire “Gliphoeve een vergeten strijd” van de VPRO, waaraan ik meegewerkt heb in 2017.

Ik heb een Islamitische identiteit. Wil je weten wat religie voor mij betekent?
Lees het het interview dat Karenz met mij had in 2016.